Volkmer Rick
Albums
Raid Tracker
Forum
Recruitment
Schedule
Wiki
Login
Register
Forum
News
Olguta Berbec
Post Reply
Add Poll
Natreyna
replied
490 weeks ago
Olguta Berbec >
shorl.com/henudibifripra
Show Spoiler
Olguta Berbec
5d37863c16
Olguta…Berbec…-…Of…dor,…neica…mor….Olguta..Berbec..-..Anicuta..de..la..munte…In…primavara…anului…2012…am…realizat…albumul……De…la…Gorj…la…Mehedinti……cu…acompaniamentul…orchestrei…ansamblului……Lautarii…din…Chisinau,…sub…bagheta…maestrului…Nicolae…Borgros…i…cu…aranjamentele…orchestrale…ale…domnului…dirijor…Nicu…Cretu…si…ale…domnului…Daniel…Parvu….Olguta.Berbec.-.Dant..Home..Olguta..Berbec..-..Joaca..tata..langa..fata…
Olguta…Berbec…-…Ma…iubeste…puiul…meu….Eu,..Despre..mine..(ro)…Alegei..popular..din:..Ardeal….Banat….Bucovina….Crisana….Dobrogea….Maramures….Moldova….Muntenia….Oltenia….Basarabia…..In.anul.2007.am.realizat.primul.meu.album.muzical,.Floare.pe.munte.crescui..cu.acompaniamentul.orchestrei.ansamblului.artistic.profesionist..Doina.Gorjului.i.aranjamentul.orchestral.al.domnului.dirijor.Marcel.Parnica..Ardeal……Banat……Bucovina……Crisana……Dobrogea……Maramures……Moldova……Muntenia……Oltenia……Basarabia……..La…inceputul…anului…2009…am…realizat…albumul……Florile…de…mac…poart…noroc…cu…acompaniamentul…orchestrei…ansamblului…artistic…profesionist……Doina…Gorjului…i…aranjamentul…orchestral…al…domnului…dirijor…Aurel…Blondea…….In…anul…2003…m-am…nscris…la…secia…de…canto…muzic…popular…a…colii…Populare…de…Art…din…Trgu…Jiu,…avnd…ca…profesor…pe…doamna…Emilia…Drgotoiu-Nanu…sub…a…crei…ndrumare…am…inceput…s-mi…formez…i…s-mi…perfecionez…stilul…interpretativ….Severin…Premiul…III…-…Festivalul…Concurs…National…al…cntecului…popular…romnesc…Strugurele…de…aur,…Jidvei…Premiul…I…-…Concursul…National…de…muzica…populara…pentru…tineri…interpreti…Flori…n…Tara…Barsei,…Brasov…2004…Marele…Premiu…-…Concursul…National…de…Doine…si…Balade,…Draganesti-Olt…Premiul…I…-…Festivalul…Concurs…International…de…muzica…populara……Pe…marginea…Dunarii…Giurgiu…Premiul…I…-…Festivalul…Concurs…de…muzica…populara…Munte,munte,…brad…frumos,…Baia…de…Arama…….
Batman.v.Superman:.Dawn.of.Justice.-.TV.Spot.1.[720p].mp4
American Juvenile Justice
Badfinger Collection [16 Albums][320 KBPS]Badfinger Collection [16 Albums][320 KBPS]
Automatic Milk Collection System Software Download
program-za-ucenje-nemackog-jezika-free
maha mrityunjaya mantra female voice
pcmcia cardbus smart tv tuner card qs-402 driver
4D Site Designer
032916 127 mp4
terraria 1.3.0.8
Back to Top
Please
log in
to post a reply.
Natreyna replied